Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

Legszélesebb választék
Minőségi garancia

UNI POSCA PC-8K filctoll, 8 mm - 33, kék

Cikkszám: ME2UPC8KK
Gyártó: UNI

A POSCA filcekben levő vízbázisú festék nagyon gazdag pigmentekben, így az eredmény összehasonlíthatatlan sűrűségű jól fedő festék. Az egyedülálló víz-bázisú formulával fényes, matt vagy opálos színeket hozhatunk létre, amelyek ellenállnak az időnek. Nincs szaga, rétegezhető, keverhető, vízben oldódó, ellenáll az időjárási körülményeknek.
Mind színezésre, mind rajzolásra lehet használni szinte minden felületen. Alkalmas fa, papír, üveg, textil, műanyag, fém, kő, de akár bőr felületre is, testfestékként. Vízállóra szárad, de bőrről, üvegről, sima felületről nedves szivaccsal dörzsölve eltávolítható.
Ideális választás számos felhasználónak: művészeknek, kreatív szakembereknek, designer-eknek, a kreatív hobbi kedvelőinek, képeslap készítésre, fénykép díszítésére, üvegre rajzolásra, dekoratív táblák alkotására. Ideális dekoratőröknek, akik a termékeket ezzel újítják fel, szörfözőknek a deszkájuk egyedivé tételére és hétköznapi kreatív embereknek, akik a POSCA marker segítségével a sapkájukat vagy pólójukat változtatják át.
Bel- és kültéren egyaránt használható, magas UV állóság, gyors száradás jellemzi, de száradás előtt vízzel és egymással keverhetőek a színek, akár akvarell hatás is elérhető vele.
A PC-8K 8 mm vastag hegy, széles, vágott hegye a PC-8K-t tökéletessé teszi ívek alkotására és nagy felület befedésére.

Használata:
Energikusan fel kell rázni a filcet fel-le úgy, hogy rajta van a kupak. A tollszár belsejében lévő golyó keveri össze a festéket a markeren belül.
A hegyet nyomkodó mozdulatokkal nyomjuk a papírra egészen addig, amíg a hegy meg nem telik festékkel. A hegy tintával való átitatottságát érdemes külön papíron tesztelni. Ha a vonal egységes, akkor a POSCA készen áll a használatra. Használat után alaposan zárjuk rá a a kupakot, így hosszabb élettartamú lesz.

Egyes felületek utókezelése:
A műanyag, fa, fém, kavics és karton felületeket érdemes lelakkozni, hogy még tartósabb legyen.
A textíliák esetében vasaljuk át kifordítva a díszített felületet.
A porcelán- és üvegtárgyakat 160 °C-on süssük ki 45 percig (kerámiát 220 °C-on, és lakkozni)

1 db

(A kép illusztráció, a színek monitoronként eltérhetnek)

Nem értékelt
Választható színek
2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kedvencekhez
Az oldal tetejére