Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

A termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó járulékos költségeket, különösen a fuvardíjat, szállítási költséget Eladó közvetített szolgáltatásként a kosár tartalma végén, a megrendelt tételektől elkülönítve egy összegben jeleníti meg és ennek megfelelően számlázza.

Lehetséges szállítási módok:

1. Házhoz szállítás futárszolgálattal

A GLS futárszolgálat tájékoztatója!

"2020.03.23-tól bevezetésre kerül az Érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery).
Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk biztonságosabbá tenni ügyfeleinknek a csomagkézbesítési folyamatot. A megrendeléssel minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti.
Felhívjuk figyelmüket, hogy ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti!"

A rendelések teljesítése 5-6 munkanap is lehet. Természetesen, ezt az időt igyekszünk a lehető legrövidebbre csökkenteni.

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálattal teljesíti. A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át. Kiszállítást kizárólag Magyarországra vállalunk, egyéb esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk.
GLS Ügyfélszolgálati telefonszáma: 06-29-88-67-00, +36-20-890-0660

(Fontosnak tartjuk a csomagolás esetében is a környezettudatosságot, ezért igyekszünk használt, de jó állapotú kartondobozban küldeni megrendelését, kérjük, ezt vegye figyelembe, köszönjük!)

A szállítás munkanapokon, munkaidőben történik. A szállítási díj csak a küldemény megadott címre történő kiszállítását tartalmazza, de nem tartalmaz beüzemelési, rakodási, pakolási vagy egyéb költséget.

(Tájékoztatás a GLS futárszolgálattól: "A miskolci önkormányzat döntése értelmében a Miskolc belvárosára érvényes behajtási engedélyeket november 1. dátummal visszavonták, így többek között a GLS sem tud 9 óra után behajtani erre a területre. Ezért a megszokott kiszállítási időkben sajnos csúszások történhetnek tekintve, hogy az itt található címeket csak kerülő úton tudjuk megközelíteni. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a címzettek a lehető legkevesebbet érezzék meg a kialakult helyzetből, de előreláthatólag a délelőtti kézbesítések során csúszások történhetnek. Egyeztetést kezdtünk az önkormányzattal, hogy a döntésüket felülbírálják és az engedélyünk ismét érvényes legyen."

A GLS futárszolgálattal küldött csomagot már bankkártyával is kifizetheti utánvét esetén!

 

Szállítási díjak a megrendelés összegétől függ.

9 999 Ft-ig 1325 Ft
10 000 Ft-tól 19 999 Ft-ig 1450 Ft
20 000 Ft-tól 49 999 Ft-ig 1710 Ft
50 ezer Ft felett ingyenes

70 ezer Ft felett viszonteladó / felhasználó partnereink részére
(a feltüntetett ár a megrendelt termék típusától és súlyától függően módosulhat)

ingyenes
terjedelmes, vagy 15 kg feletti csomagoknál egyedi ár


Egyedi szállítási díj van megbeszéléssel bizonyos termékek esetében súlyra, illetve méretre való tekintettel (ezt adott termékeknél jelezzük, pl.15 kg-os agyag, nagy méretű vászon).

 

2. Csomagpont átvétel

A csomagpont átvétel 2020. május 4-től - Budapest és Pest megye kivételével - újra indul, a megszokott nyitva tartási időben újra üzemel!

Budapesten és Pest megyében több csomagpont 15 óráig vállalja az üzemeltetést.

Az aktuálisan működő csomagpontok listáját a rendelés leadásakor a szállítás kiválasztása után láthatja.

Megértésüket köszönjük.

 

A rendelés teljesítésénél a csomagpont átvételt választva a térkép segítségével tudja kiválasztani a kívánt átvevőhelyet.

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Csomagpont díj 20 kg-ig 1000 Ft

 

3. Személyes átvétel

A rendelések teljesítése 5-6 munkanap is lehet.
Kérjük, várja meg, míg telefonon, SMS-ben vagy email-en értesítjük a rendelés összeállításáról és átvételi időpontjáról.

A kiválasztott üzletben, a honlapon megadott nyitva tartási idő szerint. A személyes átvétel szállítási díja 0 Ft.

Amikor csomagja beérkezik a kiválasztott üzletbe, küldenek Önnek SMS-t róla vagy telefonon hívják, ezután 2 hétig őrzik meg csomagját. Kérjük, feltétlenül várja meg az üzlet értesítését, hogy a rendelése átvehető!

Vevő kötelezettséget vállal a megrendelt termék, illetve szolgáltatás átvételére. Az ennek elmulasztásából eredő károkért Eladó semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket (pl. ismételt kiszállítás, munkaidőn kívüli szállítás, visszaszállítás, stb.) Vevő viseli.

Vevő köteles az átvétel időpontjában a küldeményt tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Probléma esetén a vásárlónak jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Továbbá cégünk ügyfélszolgálatát e-mailben értesítenie kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül intézkedhessünk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Külföldi szállítás

A szállítási ár függ a csomag méretétől, súlyától, a célországtól és a NAV által meghatározott aktuális havi dízelártól, ezért megrendelés után tudjuk a konkrét szállítási költséget kiszámítani. Természetesen a terméket csak azután küldjük ki, miután a szállítási díj összegét egyeztettük Önnel.

Magyarország határain kívüli szállítási cím esetén a szállítás és a banki átutalás költsége minden esetben a Vevőt terheli.

In case of delivery address outside the borders of Hungary, the cost of delivery and bank transfer are payed by the Customer.Rendeléssel kapcsolatos kérdéseket a rendeles@hobbymuvesz.hu email címen tudjuk fogadni, illetve a levélben részünkre elküldött telefonszámot hívjuk, amint tudjuk!

 

Az oldal tetejére