Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

A termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó járulékos költségeket, különösen a fuvardíjat, szállítási költséget Eladó közvetített szolgáltatásként a kosár tartalma végén, a megrendelt tételektől elkülönítve egy összegben jeleníti meg és ennek megfelelően számlázza.

 

Lehetséges szállítási módok:

1. Házhoz szállítás futárszolgálattal

A GLS futárszolgálat tájékoztatója!

"2020.03.23-tól bevezetésre kerül az Érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery).
Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk biztonságosabbá tenni ügyfeleinknek a csomagkézbesítési folyamatot. A megrendeléssel minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti.
Felhívjuk figyelmüket, hogy ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti!"

A rendelések teljesítése 4-5 munkanap is lehet. Természetesen, ezt az időt igyekszünk a lehető legrövidebbre csökkenteni.

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálattal teljesíti. A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át. Kiszállítást kizárólag Magyarországra vállalunk, egyéb esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk.
GLS Ügyfélszolgálati telefonszáma: 06-29-88-67-00, +36-20-890-0660

(Fontosnak tartjuk a csomagolás esetében is a környezettudatosságot, ezért igyekszünk használt, de jó állapotú kartondobozban küldeni megrendelését, kérjük, ezt vegye figyelembe, köszönjük!)

A szállítás munkanapokon, munkaidőben történik. A szállítási díj csak a küldemény megadott címre történő kiszállítását tartalmazza, de nem tartalmaz beüzemelési, rakodási, pakolási vagy egyéb költséget.

(Tájékoztatás a GLS futárszolgálattól: "A miskolci önkormányzat döntése értelmében a Miskolc belvárosára érvényes behajtási engedélyeket november 1. dátummal visszavonták, így többek között a GLS sem tud 9 óra után behajtani erre a területre. Ezért a megszokott kiszállítási időkben sajnos csúszások történhetnek tekintve, hogy az itt található címeket csak kerülő úton tudjuk megközelíteni. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a címzettek a lehető legkevesebbet érezzék meg a kialakult helyzetből, de előreláthatólag a délelőtti kézbesítések során csúszások történhetnek. Egyeztetést kezdtünk az önkormányzattal, hogy a döntésüket felülbírálják és az engedélyünk ismét érvényes legyen."

A GLS futárszolgálattal küldött csomagot már bankkártyával is kifizetheti utánvét esetén!

 

Szállítási díj a megrendelés összegétől, súlyától, méretétől és fizetési módjától függ az alábbi táblázat alapján.

Házhozszállítás 9 999 Ft-ig 1450 Ft
Házhozszállítás 10 000 Ft-tól 19 999 Ft-ig 1615 Ft
Házhozszállítás 20 000 Ft-tól 29 999 Ft-ig 1965 Ft
Házhozszállítás 30 000 Ft-tól 49 999 Ft-ig 2310 Ft
Házhozszállítás 50 000 Ft felett kiskereskedelmi vevő részére ingyenes

Házhozszállítás 150 000 Ft nettó összeg felett viszonteladó / felhasználó partner részére
(a feltüntetett ár a megrendelt termék típusától és súlyától függően módosulhat)

ingyenes
Házhozszállítás terjedelmes, vagy 15 kg feletti csomagnál egyedi ár
Csomagpontra szállítás 20 kg-ig 1260 Ft
Utánvét díj 350 Ft


Egyedi szállítási díj van megbeszéléssel bizonyos termékek esetében súlyra, illetve méretre való tekintettel (ezt adott termékeknél jelezzük, pl. 15 kg-os agyag, nagy méretű vászon).

 

2. Csomagpont átvétel

A rendelések teljesítése 4-5 munkanap is lehet. Természetesen, ezt az időt igyekszünk a lehető legrövidebbre csökkenteni.

A csomagpont átvétel 2020. május 4-től - Budapest és Pest megye kivételével - újra indul, a megszokott nyitva tartási időben újra üzemel!

Budapesten és Pest megyében több csomagpont 15 óráig vállalja az üzemeltetést.

Az aktuálisan működő csomagpontok listáját a rendelés leadásakor a szállítás kiválasztása után láthatja.

Megértésüket köszönjük.

 

A rendelés teljesítésénél a csomagpont átvételt választva a térkép segítségével tudja kiválasztani a kívánt átvevőhelyet.

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Csomagpont díj 20 kg-ig 1260 Ft

 

3. Személyes átvétel

A rendelések teljesítése 3-4 munkanap is lehet.
Kérjük, várja meg, míg telefonon, SMS-ben vagy email-en értesítjük a rendelés összeállításáról és átvételi időpontjáról.

A kiválasztott üzletben, a honlapon megadott nyitva tartási idő szerint. A személyes átvétel szállítási díja 0 Ft.

Amikor csomagja beérkezik a kiválasztott üzletbe, küldenek Önnek SMS-t róla vagy telefonon hívják, ezután 1 hétig őrzik meg csomagját. Kérjük, feltétlenül várja meg az üzlet értesítését, hogy a rendelése átvehető!

Vevő kötelezettséget vállal a megrendelt termék, illetve szolgáltatás átvételére. Az ennek elmulasztásából eredő károkért Eladó semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket (pl. ismételt kiszállítás, munkaidőn kívüli szállítás, visszaszállítás, stb.) Vevő viseli.

Vevő köteles az átvétel időpontjában a küldeményt tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Probléma esetén a vásárlónak jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Továbbá cégünk ügyfélszolgálatát e-mailben értesítenie kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül intézkedhessünk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Külföldi szállítás

A szállítási ár függ a csomag méretétől, súlyától, a célországtól és a NAV által meghatározott aktuális havi dízelártól, ezért megrendelés után tudjuk a konkrét szállítási költséget kiszámítani. Természetesen a terméket csak azután küldjük ki, miután a szállítási díj összegét egyeztettük Önnel.

Magyarország határain kívüli szállítási cím esetén a szállítás és a banki átutalás költsége minden esetben a Vevőt terheli.

In case of delivery address outside the borders of Hungary, the cost of delivery and bank transfer are payed by the Customer.Rendeléssel kapcsolatos kérdéseket a rendeles@hobbymuvesz.hu email címen tudjuk fogadni, illetve a levélben részünkre elküldött telefonszámot hívjuk, amint tudjuk!

 

Az oldal tetejére