Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viszonteladóvá válás feltételei

Változás!

Eddigi, kizárólag kiskereskedelmi felülettel rendelkező webáruházunkat egy új, viszonteladó partnereink számára is sokkal kényelmesebb felhasználói élményt nyújtó, valamint mobiltelefonról is optimálisan elérhető és használható felületre cseréltük.
Új felületünkön minden vásárlónknak lehetősége lesz a saját áraikat megtekinteni a cikkek mellett, illetve nyomon követni az aktuális akciókat, kedvezményeket.
Minden vásárlónk a saját árait kizárólag regisztráció után tudja megtekinteni, amennyiben a partner (kukac) hobbymuvesz.hu vagy az r.gyorke (kukac) artexport.hu e-mail címre a regisztrációnál megadott e-mail címét elküldi. Ez alapján tudjuk hozzárendelni a saját árait a fiókjához. A hozzárendelésről egy visszaigazoló e-mail-t küldünk, ezután válik elérhetővé a személyre szabott felület.
Amennyiben nem a hozzárendelt e-mail címmel lépnek be, nem tudjuk garantálni a saját áraikon történő számlázást!
 
Regisztrációhoz a Regisztráció felületen adja meg email címét, jelszavát, nevét és telefonszámát.
Amennyiben azt az üzenetet kapja, hogy Az email cím már foglalt, úgy a Belépés felületén adja meg email címét, és kattintson az Elfelejtett jelszó-ra. Itt adja meg újból email címét és válassza a Tovább gombot. Ezután a megadott email címre kapott üzenet új jelszavával be tud lépni oldalunkra. Ezt a jelszót tetszése szerint módosíthatja a Fiókom/Jelszócsere felületen.
 

Viszonteladóvá válás feltételei

  • működő üzlethelyiség/bolt üzemeltetése, amelynek tevékenységi köre kapcsolódik a cégünk által forgalmazott termékekhez
  • az első vásárlás alkalmával minimum 50.000 Ft-os értékhatár elérése (a további rendelések nincsenek összeghatárhoz kötve)
  • érvényes cégbírósági végzés / egyéni vállalkozói igazolvány bemutatása, ezek alapján értékesítési keretszerződés megkötése, melyhez további információért keresse értékesítőinket!
  • a szerződésben meghatározzuk a nagykereskedelmi kedvezmény mértékét, mely 20-től 30%-ig terjedhet, mely a bruttó kiskereskedelmi árból kerül levonásra. A kedvezmény mértékét évente forgalmi adatok alapján újra tárgyalhatjuk, amennyiben a partner elérte a Sávos-kedvezményhatárokhoz tartozó forgalmat! (A Sávos-kedvezményhatárokról kérjen információt e-mailben!)
  • a viszonteladás kötelező feltétele: az árak meghatározásánál az Art-Export 2020 Kft. kiskereskedelmi árai az irányadóak, attól eltérni csak pozitív irányban lehet

Szerződéskötésre Raktáráruházunkban (1149 Budapest, Várna utca 6.) személyesen van lehetőség nyitvatartási időben!

Amennyiben további kérdései lennének vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel!

Györke Réka

Értékesítési képviselő, kereskedelem
Hobbyművész
Art-Export 2020 Kft.
Mobil: +36-20-384-7578
Tel.: +36-1-299-0174
1149 Budapest, Várna utca 6.
E-mail: r.gyorke (kukac) artexport.hu

Dézsenyi Zoltán
Kereskedelmi igazgató, értékesítés
Művészellátó
Art-Export 2020 Kft.
Mobil: +36-20-934-3576
1149 Budapest, Várna utca 6.
E-mail: z.dezsenyi (kukac) artexport.hu

Az oldal tetejére