Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzleteink

- Art-Export Raktáráruház: 1149 Bp., Várna utca 6. - Nyitva: H-P: 10-16
Raktáráruházunk raktáráruházként működik, de kisker vásárlókat is fogadunk. Amennyiben szaktanácsadásra tart igényt, kérjük a többi boltunkat látogassa meg!
- Magyar Művészellátó szaküzlet: 1065 Bp., Nagymező utca 43. - Nyitva: H-P: 10-18, SZ: 10-13 (Üzletünkben művészeti szaktanácsot adunk és művésztermékeket tartunk!)
- Üllői úti Hobbyművész és Művészellátó üzlet: 1085 Bp., Üllői út 30. - Nyitva: H-P: 10-18, SZ: 10-13 (fizetős parkoló Üllői út 27.) (Üzletünkben elsősorban hobbi, másodsorban művészeti szaktanácsot adunk!)

KÖZPONTI email: ugyfelszolgalat@artexport.hu


Várna utcai Raktáráruház Művészellátó és Hobbyművész

Az 1000 négyzetméter alapterületű áruházban egyszerre kap helyet cégünk teljes hobbi és művésztermék választéka. A kis és nagykereskedelmi tevékenység mellett itt van a központi raktár és a csomagküldő központ is. Évente kétszer a Raktáráruházban kerül megrendezésre a házi vásárunk, ahol több száz viszonteladónkat látjuk vendégül és tartunk szakmai oktatást és bemutatókat az aktuális termékekből.
Raktáráruházunk raktáráruházként működik. Amennyiben szaktanácsra tart igényt, kérjük a többi boltunkat látogassa meg!

Virtuális túra Raktáráruházunkban ide kattintva

Szolgáltatásaink:

Raktáráruházunk raktáráruházként működik. Amennyiben szaktanácsra tart igényt, kérjük a többi boltunkat látogassa meg!


Áruházvezető: Györke Réka
Cím: 1149 Budapest, Várna utca 6.

Bp., 1149 Várna utca 6.

Elérhetőség:
Hobbyművész: 06-20-356-8172
Művészellátó: 06-20-452-71-16

E-mail: ugyfelszolgalat@artexport.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10:00-16:00

 
Várna utcai Raktáráruház térképen
 

 


Üllői úti Hobbyművész és Művészellátó Szaküzlet

A legrégebbi hobbi üzletünkben a hobbitermékek teljes választéka megtalálható. Emellett a Swarovski és a patchwork anyagok raktára és nagykereskedelmi árusítása is itt kap helyet.

Szakértő munkatársaink tanfolyamain bárki könnyedén elsajátíthatja a technikák alapvető és mesteri fortélyait.
(Littomericzky Jutka a Swarovski kristályokhoz és gyöngyfűzéshez kapcsolódó technikák, az igényes üvegtechnikák, mint a Tiffany technika, valamint az üvegfestés, selyemfestés, mozaik készítés szakértője volt. Mély megrendüléssel és szomorú szívvel tudatjuk tisztelt Vásárlóinkkal, hogy Jutka kolléganőnk 2021. június 20-án hirtelen eltávozott az élők sorából.)
Kalugyer Juli nevét mindenki ismeri a foltvarrás rajongói közül, mindig teltházas patchwork tanfolyamaira sokan visszajárnak.
Kármán Kriszti szakterülete a Fimo gyurma, amiből a tanfolyamain bemutatja a gyurmaékszer készítés fortélyait.
Baranyai Ildikó a Pannónia filmstúdióból került hozzánk, szakértője a nemezelésnek, selyemfestésnek, de szinte bármilyen kreatív technikában tud segíteni az alkotni vágyóknak.
A művészellátó részleg minden ágát nagy lelkesedéssel és szakértelemmel képviseli Molnár Áron, legyen szó akril-, olaj-, pasztell festésről.


A művészellátó részleg teljes választékban forgalmazza cégünk stúdió festékvonalát, valamint a kiegészítő termékek széles tárházát is. A dekorációs és művészpapír választék szintén ebben a szaküzletben a legszélesebb.

Az üzlet másik nagy előnye a tömegközlekedéssel való könnyű megközelítés, kb. 150 méterre található ugyanis a 3-as metró Corvin köz megállója, illetve a Ferenc körúti 4-es, 6-os villamosok.

Üzletvezető: Tóth Péterné Zsuzsa
Cím: Budapest, 1085 Üllői út 30.
Mobil: 06 20/210 9484 /Hobbyművész részleg/
Mobil: 06 20/519 8301 /Művészellátó részleg/
E-mail: ulloi32@hobbymuvesz.hu
Az Üllői út és a Köztelek utca sarkán, fákkal borított területen, szemben a Semmelweis Egyetemmel,
0-24 órás portaszolgálattal és biztonsági sorompórendszerrel van egy fizetős parkoló, ahonnan 2 perc sétával elérhető az üzletünk (Üllői út 30.).

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-13:00

Mammut Hobbyművész Bolt ►
Üzletünk VÉGLEG BEZÁRT 2020. február 9-én!

Bartók Béla úti Hobbyművész Bolt ►
Üzletünk VÉGLEG BEZÁRT 2020. február 22-én!

Budán, illetve a környékén lakó vásárlóink kényelméért a webáruházunk szolgáltatásai bővültek a GLS csomagpont átvételi lehetőségeivel!


 

Magyar Művészellátó Szaküzlet

A legrégebbi üzletünk a Nagymező utca 43. alatt található Magyar Művészellátó. Mivel több mint két évtizedig az egyetlen művészellátó volt Magyarországon ezért mind a hazai, mind pedig a nemzetközi ismertsége igen magas. (a „Megyek a Művészellátóba” sokáig - még napjainkban is - a Nagymező utcát jelentette.) A hazai vevőkör mellett kialakult egy külföldi vevőkör is, akik magyarországi utazásaik során rendszeresen felkeresik boltunkat, hiszen jól tudják nálunk megtalálják a megszokott választékot. Üzletünkben rendszeresen tartunk művészeti bemutatókat, melyekről hírleveleinkből, illetve internetes portálunkról tájékozódhatnak.
(Üzletünkben művésztermékeket tartunk!)

 


Virtuális túra a Művészellátó boltban ide kattintva

Szolgáltatásaink:


Üzletvezető: Bula Tímea
Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 43.
Telefon/fax: 06 1/332 6163
Mobil: 06 20/551 1349
E-mail: muvesz45@artexport.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-13:00

 


Üzleteinkben 2000, 5000 és 10000 Ft-os Vásárlási utalványok kaphatók!

A Vásárlási utalvány megvásárlásakor semmilyen akció illetve kedvezmény nem vehető igénybe!

A vásárlói kedvezményt (partnerkártya, vevőcsoport kedvezményt) a Vásárlási utalvány levásárlásakor tudjuk figyelembe venni.

Az utalvány csak személyesen*, áruvásárlásra és/vagy szolgáltatás igénybevételére váltható be!

Az utalvány készpénzre nem váltható!

*A járványhelyzet okozta változások miatt, az utalványok online vásárlásának és beváltásának lehetőségei az alábbiak szerint módosultak, bővültek!

Vásárlás:

Jelenleg a vásárlási utalványok (ajándékutalványok, ajándék kártyák) megvásárlására személyesen üzleteinkben, illetve email-en történő rendeléssel (mely tartalmazza az összeget, címletet, számlázási és postázási adatokat) van lehetőség, melyet a webrendeles(kukac)artexport.hu email címen tud leadni.
Cégünknél 2000 Ft-os, 5000 Ft-os és 10.000 Ft-os utalvány van forgalomban.
A szállítási költség értékhatártól függően alakul.

Beváltás:

Kérjük, hogy készítsen a vásárlási utalványokról (ajándékutalványokról, ajándék kártyákról) egy képet (telefonos is tökéletes, ha látszanak a sorszámok), és azt küldje el a kassza(kukac)artexport.hu email címre, illetve a megrendelés összegzésénél írja meg a felhasználni kívánt utalványok címletét és sorszámát.
Jelenleg így tudjuk személyes kontaktus nélkül beváltani a vásárlási utalványainkat.

Az oldal tetejére