Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Partnerkártya

Legyen Ön is partnerünk és használja ki ennek minden előnyét!

Felhívjuk figyelmét, hogy megújult webáruházunkban jelenleg nem jelenik meg a Partnerkártya egyenlege után járó kedvezmény, illetve regisztrált belépés esetén a Partner Bónusz akciós termékek ára.

Ahhoz, hogy az aktuális egyenlege után járó kedvezményt meg tudjuk adni, valamint vásárlása is hozzáadódhasson egyenlegéhez, kérjük regisztráljon, és a rendelés leadásakor írja a megjegyzés rovatba Partnerkártyáján szereplő nevét és azonosító számát.

Amennyiben nem a regisztrált e-mail címmel lép be, és a megjegyzésnél nem tünteti fel Partnerkártya számát és nevét, nem tudjuk garantálni a saját árain történő számlázást!

Amennyiben a számla pontos végösszegéről csomagküldés előtt tájékoztatást kér, szintén a megjegyzésben jelezze felénk érvényes telefonszámmal illetve email címmel.

A fejlesztés folyamatban van, addig is köszönjük megértését és türelmét!Örömmel értesítjük kedves Olvasóinkat, hogy kibővítettük Partnerkártya kedvezményrendszerünket. Vásárlásaik után továbbra is lépcsőzetes kedvezményben részesülnek, de emellett lehetőség nyílik bizonyos termékeket akciós áron megvásárolni hónapról-hónapra! A Partnerkártyát bárki igényelheti, csak egy űrlapot kell kitöltenie!

A Partnerkártyát használva, bármelyik boltunkban vagy webshopunkban vásárolnak, az egy naptári évben történt vásárlásaik összege összeadódik, így ha sokszor vásárolnak kisebb összegért, akkor is könnyen elérhetik a sávos kedvezményeinket. Ha az aktuális naptári évben történt vásárlásaik összértéke elérte a 20 ezer forintot 5%, ha az 50 ezer forintot 10% kedvezményt, ha a 150 ezer forintot, 15% kedvezményt kapnak minden további vásárlásuk összegéből. A kedvezmények minden év január 1-től december 31-ig gyűlnek, utána mint előző évi egyenleg tartjuk számon.

A partnerkártyával rendelkező vásárlónk az év végén nem veszíti el az összegyűjtött kedvezményt, hanem megtartja, mint előző évi egyenleghez tartozó kedvezmény. Emellett illetve ettől függetlenül elkezdi gyűjteni 0 Ft-ról az aktuális év vásárlásainak értékét is.
A rendszer azt a kedvezményt fogja megadni, amelyik Önnek kedvezőbb.

Minden év január 1-én az előző évi egyenleget és az aktuális évi egyenleget újraszámoljuk!

2019 január 1-én a rendszer a 2018. évi vásárlások összegéhez tartozó kedvezményt fogja megadni előző évi egyenlegként, és emellett elkezdi számolni az aktuális 2019. évi vásárlások értékét. Az előző évi egyenleg, és az aktuális évi egyenleg nem adódik össze!
A rendszer a két egyenleg közül azzal az elért kedvezménnyel fog számolni, ami Önnek kedvezőbb!


Hűség kupon:

Regisztrációját 20%-os Hűség kuponnal jutalmazzuk, amely egy darab Ön által választott termékre érvényes, egyszer beváltható kupon.
A kupont csak személyes vásárlás alkalmával lehet beváltani!


Foglalkozás kupon:

Ünnepelje velünk a kedvezménysávok elérését az Ön által választott foglalkozásaink egyikén, amelyeknek költségét a Hobbyművész állja. A sávok elérésnél választható foglalkozásokat ecsetekkel jelöljük tanfolyamainknál.

20 000 Ft összegyűjtött vásárlási érték után 1 ecsetes kupon
50 000 Ft  összegyűjtött vásárlási érték után 2 ecsetes kupon
150 000 Ft  összegyűjtött vásárlási érték után 3 ecsetes kupon

Kérjen hírlevelet, hogy értesülhessen az aktuális havi Partner bónusz termékeinkről, amiket  csak a Partnerkártyával rendelkező vevőinknek kínálunk kb. 20%-os kedvezménnyel!

Az igényelt Partnerkártyáját, postán küldjük el Önnek a hűségkuponnal együtt a megadott címre. (A Partnerkártya igénylés átfutási ideje 2-3 hét!)

Ha csak online vásárol nálunk, akkor is igényelje a kártyát, mert az online rendelések is összeadódnak és a jövőben számos egyéb kedvezményben, ajándékban is részesülnek Partner kártyával rendelkező vásárlóink! A hűségkupon a webáruházas vásárláskor nem használható fel!

Webáruházunkban regisztrációkor és azután is (Fiókoml/Partnerkártya adatok) megadható a partnerkártya szám. A kártyaszám és név megadását követően az egyenlege automatikusan megjelenik.
A webáruházban történő vásárlás végén az összeghez tartozó sávos kedvezményt levonjuk a számla végösszegéből és bejelentkezés után a Partner Bónuszos termékek is a kedvezményes árakon jelennek meg.

Jelenleg webáruházunkban rendeléskor nem jelenik meg a Partnerkártyás kedvezmény, de regisztráció után a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban megadott Partnerkártyán szereplő neve és azonosító száma alapján számlázásnál változatlanul működik!

Amennyiben nem a regisztrált vevőként adja le rendelését, nem tudjuk garantálni a kedvezményes árain történő számlázást!

Személyes vásárlás esetén csak a pénztárnál felmutatott Partnerkártyával vagy kártyaszám megadásával indított számlák összege kerül fel az egyenlegébe, illetve a kedvezményt is csak így áll módunkban megadni.

Utólag már nem áll módunkban kedvezményt levonni!

Partnerkártyát igényelhet üzleteinkben vagy weboldalunkon egy űrlap kitöltésével. Webáruházunkban leadott rendelésnél a kedvezmény igénybevételéhez szükséges a regisztráció!

 

Adatok / Partnerkártyán és számlán szereplő adatok
Szállítási / Postázási cím, ha eltér a fenti adatoktól
Hírlevelet kérek

Látogassa meg a Artexport.hu webüzletet a ShopManian