Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Videók

Videók

Művészeti videók kezdőknek és profiknak! Festési útmutatók, festési ötletek, termék bemutató videók!

Szeretne festeni akrilfestékkel, olajfestékkel vagy akvarellel? Művészeti videóink segítenek!

Kísérje figyelemmel blogunkat, folyamatosan tesszük fel az ötleteket, bemutatókat!

Akvarell technika és a Cretacolor Aqua Stic akvarellkréta

A videó bemutatja, hogyan fér össze a viasz tartalmú olajpasztell kréta és az akvarell technika, valamint mi mindenre alkalmas a magas pigmentartalmú Cretacolor Aqua Stic vízzel elmosható pasztellkréta.

Cretacolor Marino akvarellceruzák bemutatása

Az akvarellceruzák használatát mutatjuk be ebben a videóban. Az akvarellceruza a színesceruzák egy fajtája, amellyel színezni is lehet, aztán vizes ecsettel elmoshatók, keverhetők a színek. Az osztrák Cretacolor művészceruza gyártója többféle szebbnél-szebb ceruzát és készletet állít elő színesceruzákból, akvarellceruzákból, és vázlathoz, grafikához használható grafitceruzákból.

Schmincke Aqua Drop folyékony akvarellfesték használata

 

A folyékony akvarellfesték használatához kaphatunk inspirációt ebből a videóból. Használható akvarell festéshez, kalligráfiához, "urban sketching" képekhez.

Raphael ecsetek tradicionális gyártási folyamata

 

A hagyományos, kézi technológiával, Franciaországban gyártott Raphael művészecsetek gyártási folyamatát mutatja be ez a videó. Célja, hogy megismerjük ezt a folyamatot és értékeljük a különleges, precíz kivitelezésű, finom ecseteket. A Raphael művészecsetek főleg akrilfestéshez és akvarellfestéshez készültek.

Csendélet - körte festése akvarellel

 

Ezen az akvarellfestő videón egy akvarell csendélet egyik elemét, a körte festését ismerhetitek meg. Az akvarellfestéssel ismerkedőknek, kezdőknek ajánlott a videó tanulmányozása, amely segít megérteni az akvarellfestés sorrendjét, a színek kiválasztását, a forma kialakítását és a körte beillesztését a környezetébe.

Cretacolor Aqua Brique akvarellkréta sokoldalú felhasználása

 

Az akvarellkréta az akvarellfestés egy újszerű festéke. Használható szilkés festékként, rajzolhatunk vele, majd vizes ecsettel elmossuk, illetve vízben feloldva folyékony akvarellfestéket kapunk. Az akvarellkréta sokoldalú felhasználását mutaja be ez a rövid videó.

Trópusi halak festése Art Creation akrilfestékkel

 

A rövid, 3 perces videó segítségével megismerheti az akrilfestés lépéseit, sorrendjét és az akrilfestés kezdő hozzávalóit. Kezdőknek ajánlott!

Caran d' Ache Pablo és Supracolor ceruzák használata

 

Kíváló minőségő szinesceruza, ami bármilyen felületre használható és vízzel nem lemosható, valamint a Caran'dAche akverellceruza használatát mutatja be ez a videó. Néhány lehetőséget kínál a kettő kombinációjára.

Alma rajzolása Sennelier porpasztellel

 

Hogyan fessünk porpasztellel? Hogyan használjuk a porpasztell krétát? Ezt a különleges, gyerekkorunk ujjfestésére emlékeztető száraz festési technikát mutajuk be egy egyszerű kép készítésén keresztül. Aki megnézi ezt a 10 perces videót, garantáltan kedvet kap a porpasztell kréta kipróbálásához! Ebben a videóban a Sennelier francia festékgyár különösen finom, kíváló minőségű Soft Pastel krétáját használja a művész.

Egyszerű levélmotívumok Talens Art Creation olajfestékkel

 

Olajfestés kezdőknek - videó

Az olajfesték használata, ismerkedés az olajfestékkel kezdőknek, ebben segít ez a rövid, 3 perces videó. És a végeredmény ráadásul egy kész lakásdekorációs falikép!

Talens Ecoline akvarellfesték koncentrátummal vitorlás festése

 

Folyékony akvarellfesték használat profi művészeknek.

A Talens Ecoline folyékony akvarellfesték koncentrátum használatát mutatja be ez a rövid videó. Megtekintése főleg az akvarellfestésben járatosaknak hasznos.

Promarker alkoholos filcek

 

Promarker design filcek és ecsetfilcek kitűnő minőségben és hatalmas színválasztékban. Használhatók tervezéshez, design tervezéshez, manga rajzoláshoz, kalligráfiához, és bármilyen rajzoláshoz.

Kávéscsésze festése Talens Art Creation olajfestékkel

 

Olajfestés kezdőknek lépésről-lépésre leírással. Egyszerű csendélet készítése olajfestéssel.

Cretacolor AquaGraph vízzel elmosható grafitceruzák

 

Minőségi grafit akvarellceruzák hasznalatát mutatják be ebben e rövid videóban.

Látogassa meg a Artexport.hu webüzletet a ShopManian