Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

Legszélesebb választék
Minőségi garancia

UNI POSCA PC-17K filctoll, 15 mm - 24, fekete

Cikkszám: ME2UPC17KF
Gyártó: UNI

A POSCA filcekben levő vízbázisú festék nagyon gazdag pigmentekben, így az eredmény összehasonlíthatatlan sűrűségű jól fedő festék. Az egyedülálló víz-bázisú formulával fényes, matt vagy opálos színeket hozhatunk létre, amelyek ellenállnak az időnek. Nincs szaga, rétegezhető, keverhető, vízben oldódó, ellenáll az időjárási körülményeknek.
Mind színezésre, mind rajzolásra lehet használni szinte minden felületen. Alkalmas fa, papír, üveg, textil, műanyag, fém, kő, de akár bőr felületre is, testfestékként. Vízállóra szárad, de bőrről, üvegről, sima felületről nedves szivaccsal dörzsölve eltávolítható.
Ideális választás számos felhasználónak: művészeknek, kreatív szakembereknek, designer-eknek, a kreatív hobbi kedvelőinek, képeslap készítésre, fénykép díszítésére, üvegre rajzolásra, dekoratív táblák alkotására. Ideális dekoratőröknek, akik a termékeket ezzel újítják fel, szörfözőknek a deszkájuk egyedivé tételére és hétköznapi kreatív embereknek, akik a POSCA marker segítségével a sapkájukat vagy pólójukat változtatják át.
Bel- és kültéren egyaránt használható, magas UV állóság, gyors száradás jellemzi, de száradás előtt vízzel és egymással keverhetőek a színek, akár akvarell hatás is elérhető vele.
A PC-17K 15 mm vastag négyszögletes XXL hegye által ideális választás, ha egységes színt és hátteret szeretnénk alkotni. 

Használata:
Energikusan fel kell rázni a filcet fel-le úgy, hogy rajta van a kupak. A tollszár belsejében lévő golyó keveri össze a festéket a markeren belül.
A hegyet nyomkodó mozdulatokkal nyomjuk a papírra egészen addig, amíg a hegy meg nem telik festékkel. A hegy tintával való átitatottságát érdemes külön papíron tesztelni. Ha a vonal egységes, akkor a POSCA készen áll a használatra. Használat után alaposan zárjuk rá a a kupakot, így hosszabb élettartamú lesz.

Egyes felületek utókezelése:
A műanyag, fa, fém, üveg, kavics és karton felületeken érdemes lelakkozni, hogy még tartósabb legyen.
A textíliák esetében vasaljuk át kifordítva a díszített felületet. Ha a felhasznált anyag nem alkalmas vasalásra, az alkotást hajszárítóval is tudjuk fixálni.
A porcelán- és üvegtárgyakat 160°C-on süssük ki 45 percig (kerámiát 220°C-on) és lakkozzuk le vízbázisú lakkal. Ezt követően étkezési célra nem használható a dekorált tárgy.

1 db

(A kép illusztráció, a színek monitoronként eltérhetnek)

Nem értékelt
Választható színek
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kedvencekhez
Az oldal tetejére