Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legszélesebb választék
Minőségi garancia

Festékspray, Pinty Plus Home, 400 ml - 116 grey moon

Cikkszám: MEHM116
Gyártó: PintyPlus

A Pinty Plus Home a jövő festékspray-e. A vízbázisú festékspray szinte szagtalan, alacsony nyomású (nem porol, nem folyik), így akár a lakásban is használható. Rendkívül gazdaságos, mert kiváló fedőképességgel rendelkezik, és akár 2x kiadósabb, mint egy átlagos akrilspray. A lakberendezők által megalkotott jövő évek színei harmonikusak és jól kombinálhatók egymással. Szinte bármilyen felület festésére alkalmas, UV álló, kültéren és beltéren egyaránt használható, így felhasználásának módja szinte végtelen!

A PintyPlus HOME vizes bázisú zománc alkalmas fa (kezelt vagy kezeletlen), üveg és porcelán (univerzális alapozás után), papír, karton, papírmasé, üvegszálas tárgyak, bambusz, metakril, polikarbonát, kemény műanyag, PVC (műanyag alapozó ajánlott), polisztirol, fal (gipsz, tégla, beton, vakolat) felületek festésére.

A Pinty Plus Home festékspray-hez tartozó fehér szórófej általános használatra, közepes vonalvastagság festésére alkalmas.
Az általánostól eltérő kisebb tárgyak illetve nagyobb felületek (fal,  bútor) lefestéséhez a szórófej csomagban lévő sárga illetve piros cserélhető szórófej használatát javasoljuk.

Alkalmazása:
A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.
Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, hogy a benne lévő pigmentek megfelelően fel legyenek keverve, és egységes színt kapjunk a festéskor. A fújáskor ne kapkodjunk, nyugodt, egyenletes mozdulatokkal fújjuk a felületre. (Első fújáskor érdemes először egy kartonra fújni, hogy ráérezzünk a megfelelő távolságra.)
Vízszintesen és függőlegesen fújjunk egy-egy réteget a megfelelő végeredmény eléréséhez.
Fújjuk 25-30 cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a spray-t.
Száradás előtt szappanos vízzel le tudjuk mosni a nem kívánt helyre kerülő festéket.

Kiszerelés: 400 ml = 3 m2
Teljes száradás 1 óra

400 ml

A színek tájékoztató jellegűek, monitoronként eltérhetnek!

Választható színek
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kedvencekhez
Az oldal tetejére