Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Katalógusok

Tekintse meg katalógusainkat vagy töltse le PDF formátumban

 

 

2017-2019 Katalógus

Megjelent 2017-2019 évi legújabb nagy katalógusunk!

Jól rendszerezett, könnyen áttekinthető összeállítás 352 oldalon, 19 fejezettel, új technikákkal és óriási választékkal.

Bővített festék, filctoll és papír kínálat mellett, nagy hangsúlyt kapott a formavétel, betonöntés, gyurmázás, Fimo, gyertya és szappankészítés.
Széles választékot állítottunk össze fa-, MDF-, hungarocell- és üvegtárgyakból kreatív technikákhoz, festéshez, transzfer- vagy szalvétatechnikához, mozaikozáshoz stb.
A textil- és selyemfestékek között új, megbízható, minőségi márkák is bekerültek a katalógusba.
Az ékszerkészítők még több gyöngy és Swarovski kristály közül választhatják ki a nekik megfelelőt.
Nem utolsó sorban nem feledkeztünk meg a most divatos művészeti technikákkal ismerkedőkről sem, hisz a legfontosabb alapanyagokat is megtalálják a tematikusan összeállított oldalakon.
 

 

 

 

 

2017 Tavasz-nyár Újdonság katalógus

Lapozható 44 oldalas katatalógus

Letöltés - 1-44   8 MB

Kedves Olvasó!

  Aktuális katalógusunkban ízelítőt adunk az idei nyári újdonságainkból, és természetesen a húsvétra is készültünk pár ötlettel, dekorációval.
  A betonöntéshez, betonékszerekhez és a betonhatású dekorációk készítéséhez új alapanyagokat és öntőformákat mutatunk be.
  A reneszánszát élő pecsételéshez és stencilfestéshez kibővített választékban kínálunk pecsételőket, sablonokat, és a színezőkhöz is használható zselés tollakat, vízbázisú, alkoholos vagy lakkfilceket.
  Rendkívül kedvező áron ajánljuk a kiváló minőségű Amsterdam üveg és porcelán kontúrfestékeinket, amikkel fára, papírra is lehet rajzolni, 3D feliratokat készíteni.
  A nyárhoz, nyaraláshoz, nyári emlékek feldolgozásához a divatos tengerészes témában is válogattunk új szalvétákat, mintás papírokat, köteleket, zsinórokat stb. Az új kőhatású médiumunkkal homokos tengerparti hatást lehet elérni dobozon, vagy vászonképen.
  Praktikus és dekoratív tárolókat sem kell tovább keresni, hisz különböző méretben és színben kínálunk nagy teherbírású cuccos zsákokat, amiket könnyű dekorálni (festeni, stencilezni, decoupage-olni).
  Természetesen most is bemutatjuk a Fimo újdonságait, a Swarovski trendeket és a legfrissebb kristályokat, színeket, csiszolásokat.

Szórakoztató, kikapcsolódó alkotást kívánunk!

Megrendelhető innen >>

 

 

 

 

2016 Ősz-tél Katalógus

Lapozható 88 oldalas katalógus

Letöltés - 1-29   13 MB

Letöltés - 30-55   11 MB

Letöltés - 56-88   11 MB

Kedves Olvasó!

Az idei őszi-téli katalógusunk összeállításánál sem hagytuk figyelmen kívül az aktuális trendeket, divatos irányzatokat, vevői igényeket és az előttünk álló ünnepekre való készülődést.
A fokozatosan rövidülő nappalok, és az egyre hidegebb éjszakák arra késztetik az embert, hogy visszahúzódjon otthonába, megpihenjen és elmélkedjen. A RELAX, JÓGA, HARMÓNIA fejezetünkben ötleteket adunk, hogyan alakíthatunk ki egy nyugodt zugot, vagy rendezhetünk be egy polcot, készíthetünk el néhány tárgyat. Miként tölthetünk el pár kreatív percet-órát az ötleteink által inspirált dekorációk alkotása közben
elmélkedve, vagy kellemes baráti társaságban.
A FIMO gyurmacsaládok között a gyerekek és a felnőttek is megtalálják a nekik valót. A Fimo eszközök segítségével nem csak figurákat és ékszereket lehet gyurmázni, hanem aranyozni, hógömböt is lehet készíteni.
A KALLIGRÁFIA, a szépírás divatja nem csak a táblafestékes falakon, táblákon jelenik meg, hanem ajándékkísérőn, bögrén, dobozon, fotóalbumban, és még sorolhatnánk tovább. Nyomtatott vagy írott betűkkel, különböző betűtípussal készíthetünk feliratokat, amihez használhatunk krétát, vágott hegyű vagy ecset végű filctollat, illetve színes tintákba mártott kalligrafikus tollakat.
A feliratoknál maradva a Woodies pecsételőkre szeretnénk felhívni a figyelmet. A különböző méretű és feliratú pecsételőkkel üdvözlőkártyát, ajándékkísérőt vagy akár egy egyszerű nátron csomagolópapírt is személyesebbé tehetünk.
A teljesség igénye nélkül, a kiváló minőségű HOBBYMŰVÉSZ akrilfestékeket, ragasztókat és lakkokat ajánljuk, legyen szó haszná­lati tárgyak díszítéséről, dekoráció vagy ajándéktárgy készítéséről.
A gyertyakészítéstől az adventi koszorú díszítésén át a betonöntésig, üvegfestésig mindenhez kínálunk alapanyagot. Amit ebben a katalógusban nem talál, keresse webáruházunkban, üzleteinkben.
Ha karácsonyi ajándékot szeretne készíteni, de nincs ötlete vagy nem ismeri a technikát, tekintse meg tanfolyamkínálatunkat és válasszon kedvére valót.

Kellemes alkotást kívánunk!

 

 

 

 

2016 Tavasz-nyár + Esküvő Katalógus

Letöltés - Esküvő - 9,6 MB

Letöltés - Újdonság - 8,2 MB

Megrendelhető innen >>

Kedves Olvasónk!

Legújabb szezonális katalógusunkban újdonságokat mutatunk be és egy különleges, átfogó összeállítást, segítségül az esküvőre készülőknek.

Összeállításunkban sokéves tapasztalat alapján gyűjtöttük össze a termékeket, amik szükségesek lehetnek egy trendi esküvő megrendezéséhez: meghívókhoz, dekorációkhoz, kedves ajándékokhoz, vagy a legszebb pillanatok megőrzéséhez. Az alapanyagok mellett számos ötlettel készültünk, amik láttán könnyebb eldönteni, milyen is legyen az esküvő: Vintage, Romantikus, Country, Retro, Modern, Tengerész vagy Hagyományos. Érdemes a készülődést nálunk kezdeni, hiszen esküvőszervezésben tapasztalt kollégáink szívesen segítenek tanácsaikkal!

Újdonságainkat a VEVŐI KÍVÁNSÁGOK és az aktuális divatok alapján állítottuk össze, amiben nagy segítséget nyújtottak a boltunkban dolgozó munkatársaink is. Találhat nálunk textilspray-ket, tetováló filceket, illetve minden hozzávalót a porcelánfestéshez, magyar nyelvű pecsételőket a befőzéshez és a fűszerekhez, még több üveget a nyári ízek megőrzéséhez, és új színekkel bővült a nagy sikerű krétafesték spray család is!
 Természetesen nagy örömmel mutatjuk be  a FIMO és a Swarovski újdonságokat, Trendeket, az új szalvétákat és a papírokat is.
 Ízelítőt nyújtunk a minden igényt kielégítő MŰVÉSZELLÁTÓ VÁLASZTÉKunkból, amely árban és minőségben is piacvezető!

Katalógusunk üzleteinkben és webáruházunkban beszerezhető.

2016 Tavasz-nyár+Esküvő katalógusunk pdf anyaga innen letölthető  (Esküvő: 1-31,  Újdonság: 32-64).

Lapozható formátumban itt megtekinthetö.

 

 

 

 

2016 Húsvét katalógus

Letöltés - 26 oldal - 4,28 MB

Kedves Olvasónk!

A húsvéti ünnepre való hangolódáshoz, dekorációk készítéséhez könnyen elkészíthető ötleteinkkel és hozzá való termékeinkkel nyújtunk segítséget, melyek között hagyományos és modern technikákat és alapanyagokat is alkalmaztunk.
A termékekről bővebb információkat a névre kattintva talál. Így még nagyobb választék áll a rendelkezésére, valamint az online vásárlást is megkönnyítjük.

Kellemes szórakozást kívánunk!

lapozható formátumban itt megtekintheti.

 

 

 

 

2015 Ősz-Tél katalógus

Letöltés - 72 oldal - 9,30 MB

Megrendelhető innen >>

Kedves Olvasónk!

A 2015 őszi téli újdonságokat, ötleteket, kiegészítőket idén is nagy szeretettel válogattuk össze.
A termékeket új, friss és trendi mintadarabokkal igyekszünk bemutatni.
Reméljük,megtalálja az ízlésének és tehetségének megfelelő dekorációs és ajándék ötleteket.
A telekommunikáció fejlődése, az internet információ áradata a hobbizók számára is megnyitja a nagyvilágot, ötletek cserélnek gazdát és nemzetközi „kreatív” barátságok köttetnek. Úgy tapasztaljuk, ez mindenkinek egyre fontosabb, egyre többen fordulunk az online médiához, ha kérdésünk van vagy kíváncsiak vagyunk és inspirálódni szeretnénk.
Ezért figyelmébe ajánljuk honlapunkat, melyet nagy gonddal kezelünk, bővítünk és folyamatos munkával igyekszünk még jobban felhasználóbaráttá tenni. A belső borítón útmutató segít eligazodni honlapunkon, amely webshop is egyben. Böngéssze, mélyüljön el az egyre bővülő lehetőségekben!
Aktuális és régebbi katalógusainkat mindenki számára elérhető módon, letölthető formátumban találja honlapunkon.

 

 

 

 

2015 tavasz-nyár
Újdonság katalógus

Letöltés - 44 oldal - 5,85 MB

Megrendelhető innen >>

A Hobbyművész jól ismert „A minőségi hobbi” mottója mellett az új vezérmondat, az „Élmény és minőség” is azt erősíti, amit célul tűztünk ki magunk elé, vásárlóink felé is fontosnak tartunk kihangsúlyozni, amellyel garanciát vállalunk a Hobbyművész termékeinek minőségére és az általuk nyújtott alkotói élményre. Minőséget és élményt szeretnénk nyújtani az első pillanattól kezdve, ahogy kézbe veszi a termékeket és alkot vele. A gondosan megtervezett csomagolás, pontos használati utasítás, honlapunkon közzétett lépésről-lépésre ötletek vagy tanfolyamaink, mind ezt hivatottak szolgálni. A minőség mellett kiemelt figyelmet fordítunk a Hobbyművész termékeinek kedvező áraira is!

Az „Élmény és minőség”  jelmondatnak fő inspirálója a Hobbyművész festékcsalád, amely minőségében és áraiban is az egyik legjobb a hazai hobbi festékek kínálatában. Mellettük megtalálható a Hobbyművész textilmédium, amely hozzáadásával a Hobbyművész Matt akrilfestékekkel ruháinkat is díszíthetjük.
A Hobbyművész termékeit különböző ragasztókkal, lakkokkal, textilkeményítővel egészítettük ki a vevői igényekre alapozva. A legújabb trendet figyelembe véve a Hobbyművész márkás újdonságok között szerepel a Hobbibeton és a finomabb munkákhoz ajánlott Kerámiapor.
Újdonságaink közül kiemeljük még a hiánypótló Kaskad színes fénymásoló papírok széles színválasztékát, valamint a legújabb quilling készleteink bőséges és izgalmas kollekcióját.
A vintage stílus rajongóinak figyelmébe ajánljuk új szalvétacsaládunk széles kínálatát, ami mellett a megszokott stílus megújult mintáit is felsorakoztatjuk. Ezeken felül a Hobbyművész kínálatában megjelent a Pergamano - Papírcsipke technika a hozzávaló szükséges alapanyagokkal és nagy eszközválasztékával.

 

 

 

 

2014-2016 Katalógus

400 oldal - 16 fejezettel

Megrendelhető innen >>

Letöltés - Tartalom - 4,4 MB

Letöltés - Festékek - 7,6 MB

Letöltés - Üveg - 3,8 MB

Letöltés - Textilfesték - 5,4 MB

Letöltés - Textilek - 3,2 MB

Letöltés - Patchwork - 6,6 MB

Letöltés - Scrapbook - 7,4 MB

Letöltés - Papírok - 7,6 MB

Letöltés - Szalvétatechnika - 4,2 MB

Letöltés - Hagyomány - 4,5 MB

Letöltés - Díszíthető tárgyak - 5,4 MB

Letölthető - Modellezés - 6,8 MB

Letöltés - Technikák - 9,4 MB

Letöltés - Ékszerek - 9,6 MB

Letöltés - Dekoráció - 5,6 MB

Letöltés - Eszközök - 5,6 MB

Letöltés - Könyvek - 3,8 MB

Letöltés - Tárgymutató - 1,7 MB

Mindent átfogó, nagy katalógus.

Jól rendszerezett, könnyen áttekinthető összeállítás 400 oldalon, 16 fejezettel,új technikákkal és óriási választékkal.

 

 

 

 

2014 tavasz-nyár Katalógus

Letöltés - 100 oldal - 15 MB

Megrendelhető innen >>

 

Az oldal tetejére