Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)

Youtube videók

Legszélesebb választék
Minőségi garancia
Termék címkék:
Porcelánfestés

Üveg- és porcelánfilc készlet, Kreul Glitter

Cikkszám: 16530
Gyártó: Kreul

A Kreul Glass and Porcelain Pen Glitter készlet 5 különböző színű csillámos porcelánfilcet tartalmaz. Napsárga, piros, kék, világoszöld, antracit.
Az 1-3 mm-es formatartó hegyű, félfedő, vizes bázisú, oldószermentes, fényálló, glitteres festéket tartalmazó üveg- és porcelánfilc alkalmas porcelán, üveg, fém vagy fényes kerámia felületek dekorálására.
Ideális ünnepi (kerti party, farsang, karácsony, esküvő, évforduló) üveg, fém, porcelán, tükör dekorációk készítésére, névre szóló ajándékok, borok, befőttek feliratozására is.

Használat: >> bővebben

Első használat előtt minden esetben zárt kupakkal erősen rázzuk fel! (Erre azért van szükség, hogy a festék jól összekeveredjen, és ne tömődjön el a szelep.)
Az alapos felrázás után egy papírlapon pumpáljuk a hegybe a festéket. Nyomjuk többször erősen a papírlapra, így itatva át a hegyet a festékkel. majd kezdjük el a zsír és portalanított felület díszítését.
Használat után a kupakot tegyük vissza, hogy a porcelánfilcet megóvjuk a gyors kiszáradástól!
A megszáradt, de még nem beégetett festék vízzel letörölhető, így a minta javítható, módosítható.
A már kész és megszáradt (4 óra) dekorált tárgyat helyezzük hideg háztartási sütőbe és melegítsük fel 160oC-ig, Süssük 90 percig és hagyjuk magától lehűlni a sütőben. Az így beégetett festék mosogatógép álló.

A szín tájékoztató jellegű, monitoronként eltérő lehet a valóságostól! << kevesebb

7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
Kedvencekhez
Az oldal tetejére