Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.065 Ft (3.201 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legszélesebb választék
Minőségi garancia
Termék címkék:
Tetoválás

Tetováló ragasztó csillámporokhoz, extra, 16 ml

Cikkszám: HM016206
Gyártó: ArtExport
Bőrbarát, bevizsgált csillám tetoválás ragasztó, mely arra szolgál, hogy a csillámport tartósan rögzítse az emberi bőr felületén.
A tároló üveg ecsetes tetővel ellátott. Ez segíti a ragasztó könnyű felvitelét. A képen látható 14 ml-es kiszerelés vékony, hegyes ecsettel kapható. Ezzel szép indákat, vékony vonalakat, kontúrt is festhetünk szabad kézzel. Mivel a ragasztó felvitele gyakran túl töményen, vastagon történik, próbáljuk ezt elkerülni annak érdekében, hogy a mita tartósabb legyen. Minél vékonyabb a ragasztóréteg a bőrön, annál tartósabb a minta.

Előnye
- bőrbarát, vizes bázisú csillám tetoválás ragasztó, gyermekek bőrén is biztonságos
- körülbelül kétszer annyi mintára elegendő, mint ugyanekkora kiszerelésű zselés ragasztó
- könnyebben felfesthető a zselés állagú ragasztókhoz képest
- minél vékonyabban festjük fel és minél tovább várunk (akár 3 perc) a csillámpor felvitele előtt, annál tartósabb lesz a minta. A vastagon felfestett ragasztó nemcsak felesleges, hanem csökkenti a minta élettartamát.
- vékonyabban vihető fel, mint a zselés ragasztók
- akár három hétig is tartós csillám tetoválást kapunk.
A hozzá csomagolt használati útmutatóban további tippek olvashatók a szép és tartós csillám tetoválás minták készítéséhez.

Használata egyszerű: alkalmazása előtt a zsíros bőrt ajánlatos megtisztítani speciális bőrtisztítóval. Vigyük fel a bőrre a csillám tetoválás ragasztót nagyon vékony régegben. A ragasztó a bőrön pár másodperc alatt áttetszővé válik. Feltétlenül várjuk meg, amíg ez megtörténik, mert a csillámport csak ekkor tudja tartósan rögzíteni. Minél tovább várunk a csillámpor felvitelével, míg a ragasztó a bőrön van, annál jobban fog ragasztani. Ha egy órán keresztül nem kerül a felületére csillámpor, strasszkő, akkor is ragadni fog. Amint lefedjük csillámporral vagy strasszkővel, azokat erősen a bőrhöz rögzíti, és többé nem ragad.
Miután elkészült a csillám tetoválás, gond nélkül hozzáérhetünk. Víz is érheti, az nem oldja a ragasztót.
A képen látható 14 ml-es csillám tetoválás ragasztó 120 db átlagos festősablonnyi csillám tetoválás megfestésére elegendő.
A csillámfestés ezzel a ragasztóval 5-16 napig a bőrön marad, de ha vigyáznak rá, akkor akár három hétig is.
Hogyan tehető még tartósabbá ez a testfestés? A ragasztó alkalmazása előtt tisztítsuk meg a bőrt alkoholos vattával. Mindig nagyon vékonyan vigyük fel a ragasztót! Minél tovább várunk a csillámpor felvitelével, annál tartósabb lesz a csillám tetoválás. Miután áttetszővé vált a bőrön, alaposan nyomkodjuk bele a csillámport. Kerüljünk minden mechanikai hatást, mely koptatná az elkészült festést (ruha, törölköző dörzsölése...), fürdés közben pedig hagyjuk, hogy a víz csak keresztülfolyjon a festett bőrön. Kézfejről, illetve olyan helyről, ahol rendszeresen dörzsölődik, mindig hamarabb kopik le a festés, mint a test egyéb részeiről (bokán tovább megmarad a csillám tetoválás minta).
A ragasztót használat után mindig alaposan zárjuk le! Tároljuk hűvös helyen. Ha sűrűsödik vízzel hígítható: 5 ml ragasztóhoz 1 csepp víz adható.
4 éves kor alatt nem ajánlott. 4 éves kor felett gyermekek által felnőtt felügyeletével végezhető a testfestés. Érzékeny bőrűek kerüljék a ragasztó alkalmazását.
A csillám tetoválás sebbenzinnel távolítható el gyorsan.

14 ml

 
4.065 Ft (3.201 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kedvencekhez
Az oldal tetejére