Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tanfolyamok az Üllői úti Hobbyművész boltban

Szakértő munkatársaink tanfolyamain bárki könnyedén elsajátíthatja a technikák alapvető és mesteri fortélyait.  
Littomericzky Jutka nagy szeretettel és hozzáértéssel mutatja meg a Swarovski kristályokhoz és gyöngyfűzéshez kapcsolódó technikákat, az igényes üvegtechnikákat, mint a Tiffany technika valamint az üvegfestés, selyemfestés, mozaik készítés szakértője.
Hrubos Margó és Fábián Orsi a Hobbyművész állandó dekoratőrei, számos technika profi szakértőjeként és a legújabb trendek ismerőjeként várja Önöket a foglakozásainkra.
Kalugyer Juli nevét mindenki ismeri a foltvarrás rajongói közül, mindig teltházas patchwork tanfolyamaira sokan visszajárnak.
Baranyai Ildikó a Pannónia filmstúdióból került hozzánk, szakértője a nemezelésnek, selyemfestésnek, de szinte bármilyen kreatív technikában tud segíteni az alkotni vágyóknak.
Kármán Kriszti szakterülete a Fimo gyurma, amiből a tanfolyamain bemutatja a gyurmaékszer készítés fortélyait.

Helyszín: 1085, Üllői út 30.

Jelentkezés a helyszínen, telefonon 06-20 210-9484 vagy e-mailben, az ulloi32@hobbymuvesz.hu címen.

Létszám: minimum 5, maximum 12 fő.

A Tiffany foglalkozás alatt a technikához szükséges eszközök árából 10% kedvezményt adunk a résztvevőknek! A Swarovski termékekre a tanfolyamon résztvevőknek 15% kedvezményt biztosítunk. Az alkotások hazavihetők, a hosszan száradó vagy kiégetést igénylő munkák pár nappal a tanfolyam után.

A részvételi díj a felhasznált alapanyagok árát tartalmazza, kivéve ahol ezt külön jelöljük.


Kalugyer Júlia patchwork tanfolyamára jelentkezés feltételei, 5200 Ft befizetése a jelentkezéskor, aki lemondja, vagy nem jön el, a befizetett összegből 1000 Ft-ot levonunk!

Aki patchwork kezdő tanfolyamra jelentkezik, annak minimális varrógépismerettel rendelkeznie kell! A tanfolyamokról érdeklődjön a 06-20 210-9484-es telefonszámon, Kalugyer Julitól.

Tanfolyamot csak telefonon lehet lemondani, az adott üzlet elérhetőségén nyitva tartási időben!

Vissza a Tanfolyamokhoz >>
 

Az oldal tetejére