Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legszélesebb választék
Minőségi garancia
Termék címkék:
Bútorfestés

Lakkspray, 400 ml, Pinty Plus Art kézműves - matt lakk, vízbázisú

Cikkszám: 622120

Gyorsan száradó, vízbázisú, színtelen, szinte szagtalan, nem toxikus, bármilyen felületre fújható (styroporra is), kül- és beltérre egyaránt használható lakk, ami nem sárgul az idővel. A Pinty Plus Chalk krétafesték védelmére alkalmas.
Lakkrétegek számától, vastagságtól függően 400 ml Kézműves lakk kb. 1,4 m2 felület védelmére elegendő.
Használat előtt alaposan (legalább 1 percig) rázzuk a benne lévő golyós csörgő flakont. Teljes száradási ideje 24 óra, de 60 perc alatt már felületszáraz lesz, 5 perc után átfesthető. 15 percen belül szinte minden felületről lemosható szappannal és vízzel.

A spray használata:
Rázzuk a flakont legalább 1 percig, hogy a golyók megfelelően összekeverjék a benne lévő anyagot. A száraz, tiszta, zsír- és pormentes felületet 25-30 cm távolságról fújjuk le függőlegesen tartott spray-vel. Egységes és sima felület eléréséhez több vékony réteg felvitelét javasoljuk, így a festék megfolyását is elkerülhetjük. A festés befejeztével fordítsuk fejre a flakont és fújjunk vele addig, míg már csak gázt fúj, így kitisztítjuk a készüléket és a benne maradt festéket később is fel tudjuk használni.

400 ml

Nem értékelt
4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kedvencekhez
Az oldal tetejére