Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.350 Ft (1.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legszélesebb választék
Minőségi garancia
Termék címkék:
Halloween Textilfestés

Deka Permanent textilfesték világos anyagra - 90 fekete

Cikkszám: D-20290
Gyártó: Deka
A Deka Permanent vizes bázisú textilfesték fehér és világos anyagra, mindenféle textíliára egyaránt használható, 60 fokig mosható.
A könnyen kezelhető, lágy állagú, könnyen kenhető textil- és nyomófesték 33 élénk, intenzív árnyalatban kapható, egymással keverhető ruhafesték.
Szabadon engedhetjük fantáziánkat és megvalósíthatjuk kreatív ötleteinket pólók, pulóverek, szövet ruhák, táskák, lakástextilek, terítők díszítése, festése közben.
Textilfestéshez stencileket, sablonokat is használhatunk.
Használat: >> bővebben
Készítsük elő a tisztára mosott, mindenféle adalékmentes (pl. öblítő), gyűrődésmentes száraz textilt. A festendő textil alá helyezzünk kemény kartont vagy nylont, hogy a festék biztosan ne üssön át az alatta lévő textilrétegre.
A festés megkezdése előtt a festéket alaposan keverjük fel.
A textilek festéséhez célszerű textilfestő ecsetet használni, mert az egyenes szálú ecset a legalkalmasabb a pontos, és a szálak közé hatoló festéshez. Stencilek, sablonok használata esetén is a textilfestő ecset használata ajánlott, míg az apróbb részletek, vonalak festéséhez puha ecset használatát javasoljuk.
Az élénk, intenzív textilfestékekből világosabb árnyalatokat a Deka Permanent 20-00 színtelen világosító hozzáadásával érhetünk el.
Pasztell árnyalatokat a Deka Permanent 20-92-es fehér szín hozzákeverésével hozhatunk létre.
Törekedjünk a textilfesték egyenletes felvitelére. Kerülni kell a vastag festékrétegű vagy több rétegű festést, mert az a mosásállóságot csökkenti,
A minta száradása után kontúrozhatjuk textilfilccel, textilkontúrral.
Fixálás:
A már kész és megszáradt motívumot a textil hátoldaláról 3 percig vasaljuk át a textilnek megfelelő hőfokon. A fixálás során a festék rugalmassá, puhává válik. A festett textil mintával befelé fordítva, 60 fokon mosható.
A szín tájékoztató jellegű, monitoronként eltérő lehet a valóságostól!

A Deka gyártó eredeti német nyelvű termékismertetője a Deka Permanent festékekről a linkre kattintva olvasható.

25 ml << kevesebb
Nem értékelt
Választható színek
1.350 Ft (1.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kedvencekhez
Az oldal tetejére