Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.580 Ft (1.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legszélesebb választék
Minőségi garancia
Termék címkék:
Halloween Textilfestés

Deka Perm Deck fedő textilfesték sötét anyagra - 90 fekete

Cikkszám: D-23290
Gyártó: Deka
A Deka Perm Deck vizes bázisú tökéletesen fedő textilfesték sötét anyagra, mindenféle textíliára egyaránt használható, 60 fokig mosható.
A könnyen kezelhető, lágy állagú, könnyen kenhető textil- és nyomófesték 20 élénk, intenzív árnyalatban kapható, egymással keverhető ruhafesték.
Szabadon engedhetjük fantáziánkat és megvalósíthatjuk kreatív ötleteinket farmerek, színes pólók, pulóverek, szövet ruhák, táskák, lakástextilek, terítők díszítése, festése közben.
Textilfestéshez stencileket, sablonokat is használhatunk.
Használat: >> bővebben
Készítsük elő a tisztára mosott,  mindenféle adalékmentes (pl. öblítő), gyűrődésmentes száraz textilt. A festendő textil alá helyezzünk kemény kartont vagy nylont, hogy a festék biztosan ne üssön át az alatta lévő textilrétegre.
A festés megkezdése előtt a festéket alaposan keverjük fel.
A textilek festéséhez célszerű textilfestő ecsetet használni, mert az egyenes szálú ecset a legalkalmasabb a pontos, és a szálak közé hatoló festéshez. Stencilek, sablonok használata esetén is a textilfestő ecset használata ajánlott, míg az apróbb részletek, vonalak festéséhez puha ecset használatát javasoljuk.
Pasztell árnyalatokat a Deka Perm Deck 23-92-es fehér szín hozzáadásával érhetünk el.
Törekedjünk a textilfesték egyenletes felvitelére. Kerülni kell a vastag festékrétegű vagy több rétegű festést, mert az a mosásállóságot csökkenti,
A minta száradása után kontúrozhatjuk textilfilccel, textilkontúrral.
Fixálás:
A már kész és megszáradt motívumot a textil hátoldaláról 3 percig vasaljuk át a textilnek megfelelő hőfokon. A fixálás során a festék rugalmassá, puhává válik. A festett textil mintával befelé fordítva, kímélő mosószerrel 60 fokon mosható.
A szín tájékoztató jellegű, monitoronként eltérő lehet a valóságostól!

A Deka gyártó eredeti német nyelvű termékismertetője a Deka Perm Deck fedő textilfestékekről a linkre kattintva olvasható.

25 ml  << kevesebb
Nem értékelt
Választható színek
1.580 Ft (1.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kedvencekhez
Az oldal tetejére