Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.280 Ft (1.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

Legszélesebb választék
Minőségi garancia

Art Creation üveg- és porcelánfesték, fedő, 30 ml - 1001 pure white

Cikkszám: 410310010
Gyártó: Talens

Az Art Creation fedő üveg- és porcelánfesték vízbázisú, intenzív színű, jól fedő, kiégethető, sűrű festék, mellyel könnyű dekorálni.

Az üveg és porcelán díszítése nem csak öröm és szórakozás, hanem egyben segít személyessé tenni az üveg és porcelán használati- és dísztárgyainkat.
A tapasztalt vagy kezdő hobbizó is profi művészként dekorálhat a Talens Art Creation kiváló üveg és porcelán festékével.
Segítségével készíthetünk különleges egyedi ajándékokat, vagy létrehozhatjuk saját stílusunkat otthonunk díszítésénél.
A festéket mindig por és zsírmentes felületre vigyük fel.
Nagyobb felületek festéséhez puha lapos ecsetet, szivacsecsetet használjunk, míg kisebb részek, minták, vonalak festéséhez vékonyabb hegyes ecset választása a legjobb.
A díszítéshez használhatunk sablont (stencilt) szivacsecsettel, vagy pontozhatunk, pöttyözhetünk ecsetvéggel, hurkapálcával, fogvájóval.
Az Art Creation Glass & Porcelain Opaque festéket bátran kombinálhatjuk az azonos termékcsaládba tartozó Art Creation Glass & Porcelain Transparent festékeivel. Kontúrozáshoz az Art Creation Glass Relief Liner üvegkontúrt ajánljuk.

A festék száradási ideje 30 perc, ami után a festéket még könnyű eltávolítani, lehetővé téve a változtatásokat, javításokat.

A készre feldíszített üveg vagy porcelán tárgyat hideg háztartási sütőbe téve 160 oC-ra felmelegítve 45 percig süssük, majd hagyjuk a sütőben magától lehűlni.
Égetés után csak kézzel mosogatható!
Csak dekorációs célokra alkalmas!

30 ml

Választható színek
1.280 Ft (1.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kedvencekhez
Az oldal tetejére